DJI Mini 2

Dji Mini 2 + review d-ala “pe bune”, legat de stabilitate pe vant puternic | mitmag.ro

DJI Mini 2

DJI Mini 2 | Cand a aparut DJI Mini am fost foarte tentat sa o cumpar. Am un DJI Phantom 4 Pro care e absolut geniala (senzor de 1 inch), dar problemele legate de autorizatiile de zbor si dimensiunea relativ maricica nu o faceau prea “comfortabila” pentru un fotograf sau videograf de nunta. De aceea, DJI Mini mi s-a parut ca fiind “izbavirea”. 🙂


Am ezitat insa, pentru acel 2.7 K. Da… Stiu! Imi pute tot, a naibii volpe! 🙂

DJI Mini 2

Nu, nu d-asta am ezitat! Am zis sa nu ma duc dupa fenta producatorului si sa o gandesc putin logic.

Daca toate telefoanele din ziua de azi au 4K si chiar 60 FPS, de ce acel prim DJI Mini ar avea doar 2.7K ? ? ? Ati ghicit! 🙂 Pentru ca inevitabil urma sa apara una cu 4 K, ceea ce s-a si intamplat zilele trecute. | ( DJI Mini 2 )


Da… Stiu…! 🙂 Nici asta nu are 60 FPS, dar nu va doriti si varianta 3 de DJI Mini ? ? ? ! ! ! 🙂

DJI Mini 2

Sa nu o mai lungim! E mica… mica rau. E cam cat un Iphone 12. E cam lipsita de senzori, deci atentie cum dati cu ea in copaci!

Are autonomie utila de minim 20 minute (31 minute in specificatii), e mult mai controlabila, are raza mai mare actiune (10 km FCC, 6 km CE, SRRC, MIC), transmisie video OcuSync 2.0, maxim 4000 m altitudine, senzor de 1/2.3 inch, 4K 24,25,30 FPS si FullHD pana la 60 FPS si cel mai important 249 grame ceea ce o face autorizatii-less 🙂 si FOARTE ULTRA MEGA PORTABILA, adica este ideala pentru orice fotograf sau videograf de nunta, deoarece intra lejer in orice rucsac, fara a mai fi nevoie de genti rigide si alte lucruri de genul acesta.

DJI Mini 2

ATENTIE! Aici intra partea cu sponsorii…

 

.

…asta a fost partea cu sponsorii, dar nu uita! Ajuta o afacere mica! Ajuta-ne sa crestem si iti promit ca si noi ne vom revansa, aducand cele mai bune preturi din piata. Ai cuvantul meu!Bonus! Un review facut pe bune si in conditii horror pentru o drona de dimensiunea lui DJI Mini 2 .

Varianta simpla 449 dolari, varianta Combo 599 dolari, pret de America. Avet mai jos cateva poze si review-ul la sfarsit.

DJI Mini 2 combo
DJI Mini 2 simplu
telecomanda DJI Mini 2
DJI Mini 2 incarcator 3 baterii
DJI Mini 2
stickere DJI Mini 2
DJI Mini 2 rucsac